از پرمصرف ترین نوع روغن هایی که در یک نمایندگی فروش روغن مورد معامله قرار می گیرد روغن کنجد سرخ کردنی است که از آن می توان برای سرخ کردن عمقی انواع مواد غذایی استفاده کرد.
سرخ کردن مواد غذایی با روغن های استاندارد و مخصوص جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری های متعدد یکی از اصول طبخ غذا است. از این رو در بازار نمونه های تنوع روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت مرغوب عرضه شده که از بهترین آنها می توان به روغن کنجد اشاره نمود. به دلیل کیفیت عالی روغن کنجد و تحمل درجه حرارت بالای این روغن از آن جهت طبخ عمقی مواد غذایی استفاده می گردد.
نمایندگی فروش روغن
در یک نمایندگی فروش روغن معتبر و استاندارد می توان انواع روغن کنجد سرخ کردنی را تهیه کرد که ساخت برندهای داخلی و خارجی بوده در حجم های مختلف بسته بندی شده است.