روغن ارده سرخ کردنی اصل و درجه یک با بازار خریدی خوب از مراکز و نمایندگی های فروش آنلاین قابل خریداری می باشد. به این ترتیب هزینه و وقت کمتری صرف می گردد.
از عواملی که تعیین می کند کدام روغن برای سرخ کردن مواد غذایی مناسب تر است می توان فاکتور تحمل دود را نام برد. روغنی که بهتر بتواند درجه حرارت بالا را به مدت طولانی تری تحمل کند، روغن سرخ کردنی بهتری محسوب می شود. روغن ارده چون به روش پرس گرم تولید می شود نسبت به روغن کنجد بهتر در دمای بالا مقاومت کرده و برای اینکه بتوان در مدت زمان بیشتری از آن استفاده کرد، به آن ویتامین و آنتی اکسیدان اضافه می کنند و به این صورت آستانه دود آن افزایش می یابد.
تمامی حقوق برای روغن کنجد محفوظ است