خرمای مروارید سیاه بم برای بیماران مبتلا به فشار خون عالی است زیرا سدیم کمی دارد و پتاسیم بالایی دارد.
خرما همچنین به جلوگیری از پرخوری غذا پس از پایان روزه کمک می کند.
خرما ممکن است سلامت مغز را تقویت کند.
مطالعه ای به رهبری مصطفی محمد عیسی، دکتری. و همکاران نشان می دهد که خرما ممکن است از استرس اکسیداتیو و التهاب در مغز محافظت کند.
طبق تحقیقات، “میوه خرما منبع خوبی از فیبر غذایی است و سرشار از فنولیک کل و آنتی اکسیدان های طبیعی مانند آنتوسیانین، اسید فرولیک، پروتوکاتچوئیک اسید و کافئیک اسید است.
وجود این ترکیبات پلی فنلی ممکن است به طور بالقوه به کند کردن پیشرفت بیماری آلزایمر و زوال عقل کمک کند.
می تواند به طور بالقوه یبوست را تسکین دهد.
در طب سنتی تونس از خرما برای درمان یبوست استفاده می شود.
بور، پتاسیم، فسفر، سدیم و روی از دیگر مواد معدنی و املاح موجود در مقادیر مختلف هستند.
علاوه بر این، دانه ها حاوی مقادیر مختلفی از آلومینیوم، کادمیوم، کلرید، سرب و گوگرد هستند.
به غیر از مواد مغذی فوق، ممکن است حاوی ویتامین های مهمی مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، فولات، ویتامین A و ویتامین K نیز باشند.
یک بررسی در سال 2008 منتشر شده در مجله Critical Reviews in Food Science and Nutrition توسط محققان کرنل، چانگ یونگ لی و محمد علی الفارسی، نشان می دهد که بیش از 15 درصد از نیاز روزانه به مواد معدنی ضروری مانند مس، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم را می توان برآورده کرد.
با مصرف 100 گرم خرما یا حدود 4 عدد خرما بدون هسته در روز.
اجازه دهید در زیر به برخی از فواید کلیدی خرما برای سلامتی با جزئیات نگاه کنیم.
مقدار و محتوای فیتوکمیکال های موجود در میوه خرما بسته به نوع خرما، مرحله بلوغ، ذخیره سازی، پردازش پس از برداشت، هیدراتاسیون، تنظیمات تحلیلی و منشاء جغرافیایی خرما بسیار متفاوت است.
خرمای کلاس چهارم دارای مقدار زیادی آب (35-65%) است. اینها دارای 35-37٪ گلوکز و فروکتوز هستند، بدون ساکارز.