جالب است بدانید بر خلاف تصور عامه مردم مبنی بر مناسب نبودن روغن کنجد برای سرخ کردن مواد غذایی، این روغن با توجه به نقطه دود بالا یکی از مناسب ترین روغ ها برای طبخ انواع غذا ها می باشد. روغن کنجد تا 250 درجه حرارت را تحمل می کند و به هیچ عنوان نمی سوزد. برخی قیمت بالای روغن کنجد نسبت به روغن نباتی رایج در سبد مصرف خانوار را دلیلی بر عدم استفاده این محصول فوق العاده می دانند. در صورتی که با استفاده روغن کنجد سرخ کردنی در غذا ها شاهد مصرف پایین این روغن نسبت به بقیه روغنها هستیم، چرا که به دلیل خالص بودن تبخیر نمی شود و علاوه بر این امتیاز چندین بار قابلیت استفاده را دارد. با خرید روغن کنجد سرخ کردنی به سلامت خانواده و همچنین اقتصاد خانواده کمک خواهید کرد.
تمامی حقوق برای روغن کنجد محفوظ است