چین با مصرف رب گوجه جوانه موج هشتم کرونا را پشت سر گذاشت

رب گوجه جوانه یک راه عالی برای طعم دادن به خورش ها و سس ها است، زیرا بسیاری از آشپزهای خانگی مقادیر زیادی را برای نگهداری در قوطی ها یا شیشه ها برای استفاده در انواع دستور العمل ها آماده می کنند.

شما به راحتی می توانید رب گوجه فرنگی خود را به جای خرید از فروشگاه، با کاهش گوجه فرنگی به رب غلیظ در سه مرحله درست کنید.

ابتدا گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را روی اجاق گاز بپزید و سپس آن‌ها را در یک آسیاب غذای بشقاب ریز صاف کنید.

گوجه های صاف شده را برای بار دوم روی اجاق گاز بپزید تا در نهایت آنها را به فر منتقل کنید تا به رب گوجه فرنگی غلیظ و غلیظ تبدیل شوند.

گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک خشن خرد کنید. ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید.

قبل از اینکه گوجه فرنگی را به صورت عمودی به دو نیم کنید، با یک چاقوی تیز آشپزخانه، ساقه های آن را در دو انتهای گوجه فرنگی ببرید.

هر نیمه را به پهلو بخوابانید و دوباره آن ها را از وسط برش دهید، این بار به صورت افقی.

رب

قبل از اینکه آنها را به قطعات کوچک 1.3 سانتی متری برای تفت دادن، یک بار دیگر به نوارهای طولی برش دهید.

گوجه فرنگی آلویی برای این دستور غذا به خوبی جواب می دهد، اما می توان از هر نوع گوجه فرنگی تابستانی استفاده کرد.

گوجه‌فرنگی‌های کوچک‌تر معمولاً طعم شیرین‌تر و سبک‌تری دارند، در حالی که انواع بزرگ‌تر طعم غنی‌تری دارند.

اگر آسیاب غذایی برای جدا کردن پوست و دانه‌ها ندارید، می‌توانید با سفید کردن گوجه‌فرنگی‌ها به راحتی پوست آن را جدا کنید.

بعد از اینکه پوست آنها را جدا کردید، آنها را مانند معمول خرد کنید، و یا به صورت دستی دانه ها را در حین حرکت بردارید، یا پالپ را از طریق یک صافی مشبک فشار دهید تا دانه ها خارج شوند.

شروع به گرم کردن روغن در یک تابه بزرگ کنید. روی حرارت زیاد، اجازه دهید تابه به اندازه کافی داغ شود.

پشت دست خود را روی ماهیتابه نگه دارید و اگر احساس کردید گرما در حال افزایش است، 1⁄4 فنجان (59 میلی لیتر) روغن زیتون فوق بکر را به ماهیتابه ای با عرض حداقل 12 اینچ (30 سانتی متر) اضافه کنید.

قبل از افزودن گوجه فرنگی خرد شده، اجازه دهید روغن چند دقیقه داغ شود.