مربا هویج تبرک را همه دوست دارند و فواید تغذیه ای زیادی دارد.
مربا هویج نوعی پوره ژله مانند است که از گوشت میوه ها و سبزیجات درست می شود.
با حرارت دادن شکر و آب که به فعال شدن پکتین کمک می کند ساخته می شود. سپس میوه ها را اضافه کرده و با هم ترکیب می کنند تا مربا هویج خوش طعمی به دست آید.
مربا هویج چون مایع آزاد ندارد به راحتی پخش می شود و روی نان، کراکر و دسرهای مختلف استفاده می شود.
مرباها را می توان در طعم های مختلف با میوه های زیادی مانند تمشک، آناناس، توت فرنگی، زغال اخته، زردآلو و غیره درست کرد.
با افزودن شکر و پکتین (بسته به نوع پکتین) برخی مربا هویج به جای دو ساعت و نیم فقط ده دقیقه در حال جوشیدن هستند.
این به حفظ ارزش غذایی طبیعی میوه کمک میکند و در عین حال پایداری در قفسه را تضمین میکند.
به همین دلیل است که انتخاب مربائی که از میوه های تازه، مواد سالم و تولید مناسب استفاده می کند، یک تصمیم مهم سلامتی است.
دانستن این نکته که انتخاب مربا هویج مناسب بهعنوان عنصر اصلی زندگیتان، و داشتن یک سبک زندگی آگاهانه از سلامتی، نه تنها به شما آرامش ذهنی میدهد، بلکه آیندهای شاد و سالم را در آغوش خواهید گرفت.
برخی از فواید مربا هویج برای سلامتی عبارتند از:
چربی و کلسترول کمتر: برخلاف سایر اسپریها مانند نوتلا و نان تست که محتوای چربی بالایی دارند.
مربا هویج کاملاً عاری از کلسترول است و دارای محتوای بسیار کم چربی است زیرا از میوه تشکیل شده است. می توان آن را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی در مقادیر محدود گنجاند.
برای مو، پوست و ناخن مفید است مربا حاوی ماده ای به نام پکتین است. پکتین در همه میوه ها وجود دارد و در فرآیند تهیه مربا، اصلاح می شود.
این نسخه اصلاح شده پکتین برای بهبود سلامت و بافت مو، پوست و ناخن بسیار مفید است.