شاید برای همه شما این سوال پیش آمده است که روغن ارده با روغن کنجد چه تفاوتی دارد؟ و کدام یک از این دو مصرف خوراکی دارد؟ گفتنی است که روغن کنجد با استفاده از روش پرس سرد بدست می آید و تمام خواص آن باقی می ماند و از بین نمی رود.
اغلب افراد مصرف کننده روغنهای حیوانی توجیح می دهند تا از روغن حیوانی در بازار برای مصارف خود استفاده نمایند.
ولی در تهیه روغن ارده دانه کنجد تفت داده می شود و آسیاب می شود و شاید بو و خاصیت آن تعغییر کند اما هردو به عنوان خوراکی مصرف می شود.
همانطور که می دانید روغن گیاهی خوراکی ورامین یکی از قدیمی ترین برندهای تولید کننده روغن در ایران می باشد.
هر دو طبیعی است و هیچ ضرری به سلامتی انسان نمی رسد و در فروشگاه های مواد غذایی به عنوان روغن خوراکی به فروش می رسد.