با این وجود، این یافته با توجه به اردالی و همکارانش تعجب آور است.
نتیجه گیری کرد که شربت خرما به دلیل کالری شیره خرما وقتی با شیر و ماست استفاده می شود عملکرد منحصر به فردی را ارائه می دهد.
به ویژه استفاده از شربت خرما در فرمولاسیون نوشیدنی پرتقال آن را به نوشیدنی غنی شده تبدیل کرد.
با این وجود، مردم ممکن است استفاده از شربت خرما را به دلیل کالری کلوچه خرمایی غذای سالم نسبت ندهند.
بنابراین، صنعت لبنیات سرمایه گذاری زیادی در توسعه غذاهای سالم اضافه شده با فرآورده های گیاهی انجام داده است.
در این راستا، استفاده بالقوه از فرآورده های جانبی خرما به عنوان مواد غذایی به طور گسترده ای به ویژه در ماست با طعم خرما مورد بررسی قرار گرفته است.
با این حال، موارد بسیار کمتری در مورد ترکیب عصاره خرما در ماست پروبیوتیک منتشر شده است.
شواهدی مبنی بر تأثیر منفی کالری سوهان و محتوای چربی بالاتر بر زنده ماندن L. acidophilus در ماست وجود دارد.
این مطالعه نشان داد که افزایش غلظت DE منجر به کاهش محتوای چربی محصولات تخمیر شده می شود که با نتایج مطالعات قبلی مطابقت دارد.
تعامل بین گونه های موجود در کالری شیره انگور و محصولات لبنی تخمیر شده عامل دیگری است که باعث کاهش تعداد پروبیوتیک ها می شود.
اثر مهاری DE بر سینرزیس محصولات شیر تخمیر شده قبلا گزارش شده است.
مطابق با یافته های سایر مطالعات، نمونه هایی با غلظت DE بالاتر ویسکوزیته بالاتری را نشان دادند.
اگرچه از نظر آماری معنی دار نبودند. همانطور که توسط C. S. Ranadheera و همکاران پیشنهاد شده است، می توان آن را عمدتاً به سطح بالاتر کل جامدات در محصولات اضافه شده با DE نسبت داد.
- منابع:
- تبلیغات: