ارزان ترین مدل روغن ارده سرخ کردنی در فروشگاه ها و نمایندگی های آنلاین عرضه می گردد. این مراکز بهترین روغن ارده را مستقیما از تولید کننده در بازار توزیع می کنند.
روغن ارده سرخ کردنی باید بخوبی بتواند در مدت طولانی درجه حرارت بالای شعله را تحمل کرده و دود تولید نکند.
برخی از افراد هستند که از روغن دنبه گوسفندی برای مصارف آشپزی خود استفاده می نمایند.
چرا که تولید دود به معنی از بین رفتن ارزش غذایی روغن ارده و تبدیل شدن به رادیکال های آزاد و اسید های چرب اکسید شده، می باشد.
به این ترتیب باید روغن مصرفی فاکتور تحمل دود بالاتری داشته باشد.
روغن ارده نسبت به روغنهای گیاهی بهتر در دمای بالا مقاومت کرده، ماندگاری بیشتری داشته و برای سرخ کردن مناسب تر است.
در کنار روغنهای گیاهی روغن حیوانی پگاه نیز برای بهتر شدن طعم غذاهای مصرفی بسیار مناسب است.
ارزان ترین روغن ارده باکیفیت را از طریق خرید اینترنتی می توان تهیه کرد.