پسته آنتی اکسیدان را افزایش می دهد

20 درصد از انرژی دریافتی روزانه، به طور قابل توجهی باعث افزایش قابل توجهی سطوح گشاد شدن عروق و سوپراکسید دیسموتاز وابسته به اندوتلیوم و کاهش سطح سرمی اینترلوکین 6 و هیدروپراکسید لیپید شد.
در حالی که هیچ تغییر قابل توجهی در پروتئین واکنشی C یا سطح فاکتور نکروز تومور-α مشاهده نشد.
در همان سطح مصرف، پسته صادراتی رفسنجان 1401 پتانسیل آنتی اکسیدانی را به طور قابل توجهی افزایش داد و مالون دی آلدئید را در پلاسما کاهش داد.
18 کارآزمایی سوم نشان داد که رژیم های غذایی حاوی پسته درشت به طور قابل توجهی سطوح لوتئین پلاسما را افزایش داده است.
غلظت LDL اکسید شده سرم را در مقایسه با رژیم های غذایی شاهد بدون پسته کاهش می دهد.
فیتوکمیکال‌های کلیدی موجود در پسته اکبری یزد که ممکن است حمایت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی برای سلامت قلب و عروق فراهم کنند.
γ-توکوفرول. پسته حاوی 6.7 میلی گرم γ-توکوفرول در هر اونس است.
به عنوان یک آنتی اکسیدان، γ-توکوفرول به طور منحصر به فرد پسته خام 1401 گونه های فعال نیتروژن را از بین می برد و دارای خواص ضد التهابی است.
از طریق مهار سیکلواکسیژناز-2.52 انجام می شود، با آسپرین برای ایجاد یک اثر ضد التهابی قوی‌تر بدون ایجاد آسیب معده.
53 بیماران CHD تمایل دارند سطوح سرمی γ-توکوفرول کمتری نسبت به افراد سالم و بدون CHD داشته باشند.
γ-توکوفرول بر سلامت قلب و عروق نیاز به بررسی بیشتر دارد.
  • منابع:
    1. Pistachio nuts: composition and potential health benefits
  • تبلیغات: 
    1. بهترین منابع درآمد عالی را بشناسید
    2. راز موفقیت مردی که برای خود شهرک ساخت
    3. تولید نوعی زیرانداز با قابلیت دفع حشرات!
    4. این بیماری می تواند توهم پولداری را به همراه بیاورد!