مصرف ارده سنتی موجب کاهش تپش قلب در کودکان خردسال می شود

ارده سنتی نرم به عنوان محصولی نرم و یکدست و بدون ظاهر فیبری تعریف می شود.

برای تولید این محصول ابتدا شکر، عصاره گل رز، پودر سفیده تخم مرغ و اسید سیتریک را با هم مخلوط کرده و می پزند، سپس مخلوط حاصل را با تاهینی مخلوط کرده و با دست به صورت کاملا سنتی مخلوط می کنند.

ارده الاستیک یکی دیگر از انواع تاهینی است که به دلیل برخی مواد موجود در آن خاصیت ارتجاعی دارد.

این نوع تاهینی طعم منحصر به فرد و خوبی دارد.

تاهینی کش بیشتر در شهرهای زرقان، شیراز و بهبهان تولید می شود.

برای تهیه انواع ارده تاهینی از مواد شیرین کننده مختلفی استفاده می شود.

ارده

انواع شربت ها مانند شربت انگور از جمله شیرین کننده های طبیعی مورد استفاده در تهیه ارده است که فواید محصول را افزایش می دهد.

استفاده از این شربت ها طعم ارده را لذیذتر می کند و لطافت آن را نیز بهتر می کند.

برای تهیه ارده تاهینی باید پس از پختن شربت های طبیعی و مخلوط کردن آنها با تاهینی به صورت سنتی با دست با هم مخلوط شوند.

این نوع ارده تاهینی با توجه به شربت استفاده شده در آن نامگذاری شده است.

ارده انواع مختلفی دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

ارده شکری محصولی با ظاهری فیبری است.

برای تولید این محصول ابتدا شکر، گلوکز مایع و اسید سیتریک را با هم می جوشانند سپس مخلوط حاصل را با تاهینی مخلوط می کنند.

ارده بدون شکر مانند تاهین شکری دارای بافتی جامد و ظاهری فیبری است.

با این تفاوت که برای تولید این محصول ابتدا قندهای الکلی و اسید سیتریک را با هم می پزند سپس پس از مدتی شربت به دست آمده را به صورت سنتی با تاهینی ترکیب می کنند.

قندهای الکلی طعمی شبیه شکر دارند، اما انرژی کمتری نسبت به شکر دارند، اما از پوسیدگی دندان جلوگیری می کنند.