استفاده از میوه خشک عالیجناب در صنعت تولید داروهای صنعتی

انباری پر از میوه خشک عالیجناب نگهداری شده در خانه فقط زمانی خوب است که از آن استفاده کنیم.

میوه های خشک اساساً میوه های تازه ای هستند که خشک شده اند.

این تنقلات تمام آجیل ها و میوه های خشک سالمی مانند بادام، بادام هندی، کشمش، آلو خشک و غیره هستند که در بازارها و فروشگاه های بزرگ اطراف خود پیدا می کنید.

میوه ها با استفاده از روش های معمول خشک کردن در آفتاب یا سایر روش های خشک کردن خشک می شوند.

آنها چروک می شوند و بقایای تفاله آن میوه های خشکی هستند که در صبحانه یا در زمان استراحت میان وعده غذایی از آنها لذت می برید.

با حذف محتوای آب، میوه ها به بمب های انرژی با مواد مغذی غلیظ تبدیل می شوند.

به نظر می رسد یافتن راه هایی برای استفاده از میوه های خشک بیشتر از بلغور جو دوسر و کلوچه از اهمیت بالایی برخوردار است.

میوه

البته، میوه‌های خشک میان‌وعده‌های خوبی را ایجاد می‌کنند، اما چیزهای بیشتری مانند نوشیدنی‌ها، غذاهای اصلی و غیره وجود دارد.

ما اغلب به استفاده از میوه های تازه در مواردی مانند آب میوه، چای یا اسموتی فکر می کنیم، اما این میوه های خشک را می توان در نوشیدنی های کودکان و بزرگسالان استفاده کرد.

با ریختن آن میوه های خشک با مقداری آجیل یا سایر ادویه ها در مقداری ودکا یا براندی، دلخواه درست کنید و بگذارید دم بکشد.

در عرض چند هفته صاف کرده و مقداری شربت قند ساده به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. شما چیزی لذت بخش برای نوشیدن در نزدیکی آتش در زمستان و در ایوان در تابستان خواهید داشت.

یک اسموتی با کشمش و سیب برای یک خوراکی شیرین بدون افزودنی شیرین کننده درست کنید.

سیب های خشک شده را در آب داغ برای یک چای گیاهی دم کنید.

جین را با سیب و گلابی خشک دم کنید تا یک مارتینی با طعم پاییزی تهیه کنید.

این نوشیدنی سبک قهوه بدون کافئین از زردآلو خشک و چای ریشه قاصدک برای نوشیدنی فانتزی بدون شکر یا هزینه اضافه استفاده می کند.

انواع مختلفی از پای وجود دارد که از میوه های خشک برای یک غذای خوشمزه زمستانی استفاده می کنند.

از مخلوط میوه های خشک برای یک پای دوست داشتنی و خانگی استفاده کنید که مطمئناً لذت می برید.

پای زردآلو خشک یک استاندارد در میان پیشگامان غرب بود یا من می دانم. درست کردن آن در آشپزخانه های مدرن ما نیز آسان است.

گذشته از ریختن مقداری میوه خشک در سالاد، استفاده از آنها در غذاهای خوش طعم همیشه اولین چیزی نیست که به ذهن می رسد.

هنوز هیچ کمبودی برای الهام گرفتن از دستور العمل میوه های خشک خوشمزه وجود ندارد.

آن میوه خشک را در کمی عسل و آب بجوشانید، مقداری وانیل و سایر ادویه ها را در آن بریزید.

به آرامی بپزید تا میوه ها نرم شوند. روی کیک های کوتاه، پنکیک، کیک پوند، بستنی و غیره سرو کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.