مربا توت فرنگی مهرام میتواند دارای غلظت بالایی از مواد معدنی، ویتامینها، آنتیاکسیدانها و مواد مغذی گیاهی باشد.
تحقیقاتی که بر روی محتوای مواد مغذی مربا توت فرنگی خانگی انجام می شود نشان می دهد که اگرچه بخشی از ویتامین ها و مواد مغذی گیاهی موجود در میوه تازه به دلیل حرارت دادن له کردن الک کردن از بین می رود.
زیرا آب و پالپ سپس به پایین غلیظ می شوند، ترکیب مواد مغذی مربا توت فرنگی تازه هنوز بسیار خوب است.
بیش از 70٪ از ارزش غذایی اصلی باقی می ماند. هر چه مربا توت فرنگی مدت بیشتری نگهداری شود، این امر بدتر می شود و تنها حدود 50 درصد آن بعد از شش ماه باقی می ماند، اما حتی در این صورت مربا مغذی است.
این احتمال وجود دارد که مواد مغذی بیشتری در مربا توت فرنگی نسبت به ژله باقی بماند.
(تفاوت این است که ژله الک شده و شفاف است و بدون تکه تکه می شود)، بسیاری از مواد مغذی به مقدار بیشتری در پوست یا اطراف هسته ها یافت می شوند و ژله نیز محتوای فیبر کمتری دارد.
و برخلاف آنچه شما انتظار دارید، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد محتوای پلی فنل آنتوسیانین مربا توت فرنگی کم قند نسبت به مرباهای مشابه با قند بالا پیرتر می شود.
مربا قلیایی است یا اسیدی؟ مربا اسیدی است. سطح PH مربا چقدر است؟ مربا پس از هضم دارای سطح pH 4.5 است.
هنگامی که غذا می خورید، به خاکستری تبدیل می شود که می تواند خنثی، اسیدی یا قلیایی باشد.
مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سدیم، روی، نقره، مس و آهن خاکستر قلیایی تولید می کنند.
در حالی که گوگرد، فسفر، کلر و ید که در گوشت، قهوه، لبنیات و الکل یافت می شوند، خاکستر اسیدی به جا می گذارند.
آیا مربا فاقد گلوتن است؟ احتمالا. مربا ممکن است بدون گلوتن باشد یا نباشد.
مربا معمولا از میوه و شکر تهیه می شود اما ممکن است حاوی مواد چسبنده باشد.
برای تعیین اینکه آیا مربا فاقد گلوتن است یا خیر، حتما برچسب برند و مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید.